Google Plus Twitter Facebook
En Güzel Oyun,Oyunlar ve Meb Oyunları

LoL thresh Build-(Rehberi)

Tresh Rehberi Buildi

Line:Mid/Top/Bot

Oynanış: Çok Zor

Oynayabileceği Durumlar: Support,Tank,Ad carry

İdeal Oynanış: Support Off Tank.

Runeler:Ability ve Support

Masterlar: Defans Ağırlıklı

                                                                                                                     Genel Özellikler

                                                                                                              Tresh Oynanış Rehberi:

Thresh Leageu Of legends Kahramanları arasına katılan son şampiyonumuz.Görüntüsü ve heybetiyle zevkli bir oynanışa sahip tabi bu zevkin arkasında zorluk derecesi de azımsanmıyacak derece de,Şampiyon oyuna eklendiğinden beri değişik buildlerde ve line’larda denenerek bu build yazılmaktadır.Her Göreve uyabilen takım için yararlı bir şampiyon thresh ; Basit olarak başlıyacak olursak en fazla tercih edilen thresh oynanışın yardımcı/support olarak öne çıkıyor,bu mevki de başlarken amacınız ad carry’e yeterince creeps kestirebilmeyi hedeflemek böylece ad carry kolay item kasarak oyunda sizi bir adım öne taşıyacaktır. Skilleri Şu şekilde açmanızı öneririm;

thresh skill

 

Bu aşamayıda geçtikten sonra thresh için unutmamamız gereken bir özellikte bir support karateri olarak çok fazla damage/hasar vurması.Bunun için çeşitli itemlerle kasılabiliyor,Örneğin ad carry itemleri kasıp ana özelliği sayesinde yüksek seviye’de healt yeniyebiliyor tabi ki bu seviye’de bir duruma gelmek için öncelikle sup itemlerini kasmanız önerilir.Support olarak baktığımızda yeni çıkmasına rağmen Ranked/dereceli Oyunlarda çokca tercih edilen bir hero, Kimilerine göre ranked’de blitz’in yerine geçebilecek seviye’de op bir karakter,ama bu seviyede oynanmaya başlanıldığında çoğu ranked game’de banlanabileceği ihtimalini de unutmamak gerekmekte.Skill Özellikleri Gerçekten takım arkadaşlarının işini çok kolaylaştırıyor.

Passive özellik uzaktan atak yapmanızı sağlıyor eğer biraz ability rune ağırlıklı sup giderseneniz çok işinize yarayacaktır.bir birim öldürdüğünüz de öteki atağınız düşmanı savurur ve yavaşlatır.(bu özelliği saklayamanız gerekmekte aceleci olmayın.)

1 Skill: Attığınız hançer rakibe isabet ettiğinde onu kendine doğru çeker ve çeşitli güçlerde ap hasar verir.(bu skili iyi kullanırsanız siz yani tutturabilirseniz siz iyi bir thresh oynatıcısı olabilirsiniz.Karakteri Zor kılan skill bu skil fikrimce.

 

2 Skill: Bir Küre oluşturur ve o küreye giren düşmanı kısa sürede yanınıza ışınlar.(bu özellik kaçarken kullanmak tehlikelidir,yani sizi kovalayan rakibi birden yanınıza çekerek kendi sonunuzu hazırlayabilirsiniz, öte yandan kaçan bir rakibin önüne atmak rakibi konsantrasyonunu bozarak hata yapmasını sağlayacaktır.)

3.Skill: belirli seviyelerde damage/hasar vererek rakibi ittirir ve yavaşlamasına sebep olur bu rakipden kaçarken saklamanız gereken bir skill eğer hücum halindeyseniz rakibi kendi takımınızdan birine doğru ittirebilirsiniz.

4.Skill Ulti: Etrafında bir ring oluşturarak o bölümlere değen rakibi yavaşlatır ve hasar verme gücünüz azaltır.takımça girdiğiniz mücadelelerde çok işe yarayacaktır özellikle eksi durumlarda olduğunuzda kullanmalısınız öte yandan eğer rakibiniz kaçmaya meyilliyse ve bunu yaparken sizden avantajlı durumdaysa ultinizi kullanmaktan çekinmeyin.

 

Thresh İtemleri 

Thresh Rehberi

Önerilen İtemler bu şekilde sıralanmakla birlikte oyunun gidişatına göre itemleri kendi fikirlerinizle değiştirmeniz gerekmektedir,Örnek vermek gerekirse Shurely’ Dışındaki bütün itemler rakip takımdaki dağılıma göre değişkenlik gösterebilir.unutmayın bu itemler Sup/tank olarak işinize yarayacaktır.öte yandan ad carry ve offtank itemleri kasarakta değişik bir build deneyebilirsiniz.Bu Oyun içinde deneyiminizi arttıracak güzel bir özelliktir yenilikler denemekten kaçınmayın ama rakiplerinizin durumunu da yok saymayın tek bir buildle bir şampiyon sürekli oynanmak.Build her oyunda değişiklik göstermek zorundadır.!!

Son olarak size çeşitli olarak oynanan yani Ad Carry,Top ve support olarak gibi oynanan thresh buildlerini size bir rehber olarak sunacağım.Bu karakterlerden haz alarak sizde yenilikler deneyebilirsiniz.

Ad Carry/Attack Speed Thresh Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=UPl6CO49C_4

Klasik Thresh Support Build Videosu


http://www.youtube.com/watch?v=t-GCAZDhD7k