Google Plus Twitter Facebook
En Güzel Oyunlar Soloyun.com'da

LoL fizz Build-(Rehberi)

Fizz rehber1

fizz counterları

FizzSkill Dağılımı

Fizz SkilleriEşya Şeçimi

Fizz eşya şeçimi2

Veya daha fazla hp ile

Fizz Eşyaları

Erken Oyun- Başlangıç

Fizz ile başlangıç seviyesinde biraz defansive oynamanız gerekmektedir. İlk olarka minionlara yönelin ve biraz altın kazanmaya çalışın. Elinize fırsat geçtiğinde rakibinize saldırmayı da ihmal etmeyin. Fizz eşyalarını tamamladığından çok etkili bir güç elde edecektir ama bu gücü elde etmek için erken oyunda fizz ile biraz dikkatli olmalı ve oyuna iyice odaklanmalısınız. İlk olarka Lick Bane Eşyasını tamamlayı unutmayın. Fırsat bulduğunuz da alt ve üst taraftaki oyuncuları gangleyerek iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

Fizz Orta oyun

Fizz ile başlangıç seviyesinde kastığınız zaman önünüzde duracak şampiyon sayısı çok azdır. Orta oyunda temkinli ilerleyerek rakiplerinizi korkutun.  Lich Bane ve Rabadon Şapkasını tamamladığınızda rakiplerinize skill combosu direk öldürebilirsiniz. Bu bağlamda rakiplerinize üstünlük sağlarsınız ve onları korkutabilirsiniz lakin 5 kişinin arasına girecek kadar cesur olmayın ama tek yakaladığınız rakiplerinizi affetmeyin.  Zaten kastığınız sürece oyuncular sizden ürkecektir. Eğer orta oyuna kadar fazla kill alamadıysanız kendinize biraz zaman verin ve takım savaşlarında biraz altın toplamaya çalışarak ve az canı kalmış oyunculara saldırarak eşyalarınızı tamamlamaya çalışın.

Oyun Sonları

Fizz ile oyun sonunda eşyalarınızı kastığınız takdirde önünde durulması çok zor bir kahraman bu bağlamda sizde bu fırsattan yararlanarak oyunu sonlandırmaya ve yenmeye çalışın. Takımınızda ki tank ve ya takımı önde tutan kişinin arkasında hareket ederek. İlk olarak karşı tarafın saldırı gücünü hedef alarak takımınızı rahatladın ve sonrasında sırasıyla oyun içinde belirlediğiniz rakiplere saldırarak Takım Savaşlarında öne çıkmaya Çalışın. Leageu of Legends da Mid karakterlerinin önemi çok büyüktür ve bunu iyi şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz.!

Fizz Videoları

Fizz Pentakill Videosu

 

Tank  Fizz Pentakill Videosu

Summary
Fizz Rehberi
Title
Fizz Rehberi
Description

Fizz Rehberi, Fizz ne çıkılır ve Fizz oynanış rehberini burada bulabilirsiniz!